Förvaltar förtroenden för ömsesidig framgång i varje affär.

TOVAB förvaltar förtroende från kunder och partners med omsorg och nyfikenhet. Vår ambition är att varje affär ska kännas som en vinst för båda parter.

TOVAB är ett familjeägt företag som grundades år 1997. Vid vår bas i Fränsta, Västernorrlands län, utför vi vattenskärning med högsta precision och levererar produkter och material från vårt stora lager till kunder i hela Europa. Hög kvalitet är vår stolthet och våra kunders trygghet, både när det gäller den service vi erbjuder och det råmaterial vi tillhandahåller. Vi sätter stort värde på att leverera rätt kvalitet i rätt tid.

Vi värdesätter även långsiktiga samarbeten och håller en stabil och konkurrenskraftig prissättning. Vår breda kundbas och våra välrenommerade partners utgör en stabil grund för kvalitativa affärer.

Förtroendet från internationella leverantörer av ledande material, möjliggör vår omfattande lagerhållning och stärker oss i vår strävan att alltid leverera högkvalitativa produkter i rätt tid.

Under drygt 20 års arbete med vattenskärning, har vår drivkraft att tillämpa nya, effektiva lösningar ständigt ökat. TOVABs moderna maskinpark erbjuder alla tillgängliga innovationer idag, och tillsammans med våra hängivna medarbetare fortsätter vi vår satsning på att leda utvecklingen.

Ladda ner vår folder

Allmänna leveransbestämmelser

Verksamhetspolicy

Certifikat ISO 9001 och ISO 14001

”Varje affär ska kännas som en vinst för båda parter.”

Marcus Hammarstedt, VD

Image

Hög kvalitet

Vi håller vår maskinpark, vår personal och våra samarbeten i högform för att leverera produkter med hög kvalitet.

Image

Snabbhet

Vi har flexibiliteten och viljan att gemensamt arbeta för att klara korta deadlines.

Image

Pålitlighet

Med ärlig kommunikation genom hela produktionskedjan ser vi till att leverera i tid.

Image

Flexibilitet

TOVAB är ett väl sammansvetsat familjeföretag med flexibilitet som drivkraft. Vi har enkla riktlinjer och smidiga arbetsgångar.