TOVAB rekryterar för fortsatt tillväxt inom titanbranschen

TOVAB växer på titanmarknaden. Med rekryteringen av en branscherfaren säljare, bäddar bolaget för fortsatt tillväxt med bästa möjliga kundservice.

Familjeföretaget TOVAB utför vattenskärning och levererar specialstål från världsledande partners. Framgångarna inom främst titansegmentet är stora i Skandinavien och för att kunna tillgodose kundernas växande behov har säljaren Peter Gustafsson nu rekryterats.

– Vi har goda förutsättningar att växa ännu mer på marknaden och därför är Peter med stor kunnighet, lång säljerfarenhet och många branschkontakter en jätteviktig resurs för oss, säger TOVABs vd Marcus Hammarstedt.

Möten som ökar möjligheterna

Peter Gustafsson kommer närmast från ett välrenommerat bolag inom stålindustrin som ingår i Beijer Tech-koncernen. Där har han arbetat i 14 år med bland andra TOVAB som kund.

– Rekryteringen känns helt rätt för oss och nu ökar vi möjligheterna att träffa våra kunder på deras hemarena. Det finns inget som slår det personliga mötet. När vi får sitta ner med våra kunder, diskutera igenom behoven och se över framtiden är det ännu lättare för oss att ta fram rätt lösningar, säger Marcus Hammarstedt.

 
Styrka i kundbredd och materiallager

TOVABs huvudkontor ligger i Fränsta, Västernorrland, och Peter Gustafsson är stationerad i Halmstad. Orten är en passande utgångspunkt för att snabbt nå TOVABs nuvarande och framtida kunder i Danmark, Norge, Finland och givetvis södra Sverige.

Peter Gustafsson värdesätter långsiktigt relationsbyggande, vilket var en viktig anledning till att han tackade ja till uppdraget.


– TOVAB är ett expansivt och strategiskt företag som är verkligt lyhört för stålindustrins behov, där en stabil leverantör är avgörande. TOVAB rangordnar inte kunder efter storlek utan värderar även ett litet företag högt, förtjänt av bästa möjliga service. Just kundbredden som de har ser jag som en stor styrka.

Som säljare i en bransch där kunden i allra högsta grad sätter kravspecifikationen, vill Peter verka som en ”ödmjuk optimist”.

– Med TOVABs unika titanlager kan vi tillgodose ett av kundernas absoluta huvudkrav: korta ledtider och snabba leveranser. Kundens arbetsplats är även min arbetsplats och jag ser fram emot att få komma ut och träffa våra uppdragsgivare, säger han.

"Med TOVABs unika titanlager kan vi tillgodose ett av kundernas absoluta huvudkrav: korta ledtider och snabba leveranser."

Peter Gustafsson, ny säljare hos TOVAB

Image

Hög kvalitet

Vi håller vår maskinpark, vår personal och våra samarbeten i högform för att leverera produkter med hög kvalitet.

Image

Snabbhet

Vi har flexibiliteten och viljan att gemensamt arbeta för att klara korta deadlines.

Image

Pålitlighet

Med ärlig kommunikation genom hela produktionskedjan ser vi till att leverera i tid.

Image

Flexibilitet

TOVAB är ett väl sammansvetsat familjeföretag med flexibilitet som drivkraft. Vi har enkla riktlinjer och smidiga arbetsgångar.