Om TOVAB


TOVAB arbetar med figurskärning av olika material direkt från CAD-ritningar, bilder och skisser. Vi skär nästan alla typer av material upp till 200 mm tjockt.

Vi erbjuder skärning av material med hög precision till konkurrenskraftiga priser och med snabba leveranser. Vi utför legoarbeten, skärning i både stora och små serier och kan dessutom erbjuda rådgivning. Kontakta oss för mer information.

Vår värdegrund

Hög kvalitet

Genom att hålla vår maskinpark, vår personal och våra samarbeten i högform kan vi leverera produkter med hög kvalitet. Material vars kanter som är skurna med vatten i jämförelse med till exempel gas ger ett överlägset resultat.


Snabbhet

Ibland behövs punktinsatser när det drar ihop sig. Oavsett om det gäller vår planerade produktion eller om något oväntat dyker upp finns hos oss flexibiliteten och viljan att gemensamt arbeta för att klara korta deadlines.

pålitlighet

Vi förstår att allt hänger ihop i en sammanlänkad produktionskedja. Om den ena parten blir försenad så halkar de andra efter. Därför är det viktigt för oss att vara ärliga genom hela kommunikationen och leverera i tid.


flexibilitet

Vi är ett väl sammansvetsat familjeföretag som har både möjlighet och ett driv att vara flexibla. Vi är inte bundna vid komplicerade riktlinjer och långsamma arbetsgångar.

Leveranser till Sverige, Norden och Europa

Vi levererar till hela Europa och framför allt inom stålindustrin.
Har du en färdig ritning på en figur som ska skäras (AutoCAD.dwg-format) kan ni skicka den med e-mail. Om du endast har en ritning, ett foto eller en skiss, ritar vi av figuren enligt specifikationerna.

Kontakta oss för ytterligare information vilka format som ska användas för CAD-filer och andra typer av dokument.